Doedag

Zoals in de uitnodiging voor de jaarvergadering reeds was vermeld wordt er op 21 maart op de Sproakelbarg een Doedag georganiseerd door Hamelandse Ruiters, Hamelandse Pony’s en Hamelandse Menners. Het is de bedoeling dat in en om het clubgebouw een voorjaarsschoonmaak wordt uitgevoerd. Omdat op 21 maart in Hulshorst bij menvereniging Noord Veluwe ook de indoor men-en vaardigheidskampioenschappen voor pony’s van Mendistrict Oost worden gehouden is besloten voor leden van de menvereniging op zowel de 18e als de 21e maart een Doedag te organiseren.

Er hebben zich al 12 leden opgegeven voor de 18e en 8 voor de 21e maart.
Op woensdag 18 maart gaan we om 13.30 uur en op zaterdag 21 maart om 9.30 uur starten.

Leden die zich nog niet hebben opgegeven zien wij ook graag op één van dé dagen. Ook echtgenoten en echtgenotes zijn van harte welkom.
Graag aanmelding voor 8 maart.
Over de mee te nemen gereedschappen en andere zaken zal nog overleg plaatsvinden.