Menindoor Vragender

Vanaf 1 april zijn er nieuwe menproeven van toepassing die voor de klassen M/Z/ZZ indoor in minimaal een 20/60 baan moeten worden gereden. Maneges die deze minimale afmetingen niet hebben kunnen geen menproeven meer organiseren voor winstpunten en selectie voor de Indoor kampioenschappen van Mendistrict Oost. In Regio Achterhoek verband is besloten in paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender op 17 en 18 december een Menindoor te organiseren. Zaterdag wordt een officiële Men- en Vaardigheidswedstrijd verreden en zondag een oefen Minimarathon. Zaterdags kunnen 2 menproeven en 2 vaardigheidsproeven worden verreden door zowel startpashouders als hobbyrijders. De menproeven en vaardigheidsproeven van de startpashouders tellen tevens voor de selectie voor het Indoorkampioenschap van MDO in maart 2017.
Inschrijving kan vanaf 1 oktober voor zowel de zaterdag als zondag via Mijn KNHS voor startpashouders. Hobbyrijders graag aanmelding via telefoon of mail.
Er is op zaterdag een beperkt aantal starts mogelijk omdat ‘s avonds de Minimarathon voor zondag opgebouwd moet worden.
Belangstelling om daar mee te doen op zaterdag of zondag ??? – meld u dan zo snel mogelijk aan na 1 oktober.