Uitslagen Pinksterconcours 5 juni 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagd Pinksterconcours; de horeca had het behoorlijk druk, de EHBO heeft nog geen pleister hoeven plakken, het weer werkte goed mee (droog en niet te warm) en de sfeer was, zoals altijd, gemoedelijk. Bij de dressuur in ring 1 was er een 1e plaats voor Herman Simmelink met Jelle en Hilke bij de tweespan paarden klasse M en een 1e plaats voor Henk Ligtenbarg met Mark bij de enkelspan pony’s hobby/impulsklasse. In ring 2 was er een 2e plaats voor Marc Wopereis met Carola-woma bij de enkelspan paarden klasse M/Z/ZZ en een 1e plaats voor Herman Simmelink met Jelle en Hilke bij de tweespan paarden klasse M en ook een 1e plaats voor Henk Ligtenbarg met Mark bij de enkelspan pony’s hobby/impulsklasse. In ring 3 was er een 1e plaats voor Gerrit Haijtink met Colinda bij de enkelspan pony’s klasse B/L en een 2e plaats voor Selinde Biesheuvel met Sascha bij de enkelspan paarden hobby/impulsklasse. In ring 4 was er een 2e plaats voor Gerina Mengerink-Kruger met Athene bij de enkelspan pony’s klasse B/L. Bij de vaardigheid was er een 2e plaats voor Marc Wopereis met Carola-woma bij de enkelspan paarden klasse L, een 1e plaats voor Hendrik Jan Ligtenbarg met Alejandro met bij de enkelspan paarden klasse M/Z/ZZ, een 1e plaats voor Herman Simmelink met Jelle en Hilke bij de tweespan paarden klasse M/Z en 1e plaats voor Anne Maasen met Igor bij de enkelspan pony’s hobby/impulsklasse. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Alle helpers hartelijk dank voor uw inzet om deze dag tot een succes te maken! Hier vindt je de volledige uitslag.