Menindoor Vragender 2017

In het weekend van 16 en 17 December 2017 organiseren wij van Regio Mennen Achterhoek onze jaarlijkse dressuur-vaardigheid-minimarathon menindoor wedstijd. Op de prachtige locatie van paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender beginnen wij op zaterdag 16 december met de dressuur-vaardigheid wedstrijd en op zondag gaan wij van start met de minimarathon.

Zaterdag wordt er een officiële KNHS dressuur-vaardigheidwedstrijd verreden. Het is deze dag mogelijk om 2 dressuur- en 2 vaardigheidsproeven te rijden. De manege in Vragender is zo groot dat 2 menbanen kunnen worden uitgelegd en er nog voldoende losrijruimte binnen is. De dresuur-vaardigheidsproeven van de startpashouders tellen tevens mee voor de selectie van het Indoorkampioenschap van Mendistrict Oost.

Op zondag gaat de Minimarathon van start. De wedstrijd word verreden over 2 manches op tijd. Aan het einde van deze dag is er een grote finale ronde voor alle rubriekswinnaars. Diegene die zijn tijd het meest verbetert wint en er wordt een extra prijs beschikbaar gesteld voor de allersnelste van de dag. Beide dagen is deelname mogelijk door:

  • Startpashouders
  • Hobbyrijders
  • Hobbyrijders Jeugd tot en met 14 jaar

Inschrijving kan vanaf 1 oktober voor zowel zaterdag 16 december als zondag 17 december via Mijn KNHS voor startpashouders.

Hobbyrijders Dressuur/Vaardigheid kunnen een KNHS inschrijfformulier vinden op de website van menvereniging “Onder de Zweppe” onder het kopje wedstrijden en dit mailen naar het aangegeven email adres!

Hobbyrijders voor de Minimarathon kunnen zich aanmelden door een mail met hun gegevens te sturen naar menverenigingwinterswijk@gmail.com.

Er is op zaterdag een beperkt aantal starts mogelijk omdat ’s avonds de Minimarathon voor zondag opgebouwd moet worden. Belangstelling om mee te doen op zaterdag 16 of zondag 17 december – meld u dan zo snel mogelijk aan.

Voor informatie over Dressuur/vaardigheid: Veronique Schuurman 06-49016888 (’s avonds tussen 20:00 en 21:00uur) dressuurvaardigheidrma@outlook.com. Voor informatie over de Minimarathon: Patricia Elsinghorst 06-51919464 Menverenigingwinterswijk@gmail.com