Huldiging Hendrik Jan Ligtenbarg en bekendmaking clubkampioenen

Tijdens het stamppotbuffet op zondag 5 november is Hendrik Jan Ligtenbarg gehuldigd voor het behalen van het Indoorkampioenschap vaardigheid van het Mendistrict Oost in de klasse L paarden enkelspan. Hendrik Jan heeft dit kampioenschap op 4 maart j.l. in Putten behaald. Voor dit resultaat is Hendrik Jan al eerder officieel gehuldigd in Ermelo op 10 april 2017 tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Mendistrict Oost.

Tevens werden op deze avond de clubkampioenen voor het jaar 2017 bekendgemaakt en voor zover aanwezig kregen zij de bijbehorende beker uitgereikt:

  • clubkampioen bij de pony’s – Bertie Mengerink
  • clubkampioen bij de paarden – Selinde Biesheuvel

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!