Oefenmiddag vaardigheid en boomslepen

Op zaterdag 12 mei konden de geïnteresseerde leden een oefenparcours voor de vaardigheid afleggen. Er was een compleet vaardigheidsparcours neergezet en samen met de barrage was het een mooie oefening voor ons komende Pinksterconcours.

 

Als tweede onderdeel van de oefenmiddag grepen wat voerlui uit onze vereniging de kans om het vaardigheidsparcours dat er al stond met de paarden voor de sleep af te leggen. De poortjes waren op maat gezet en als altijd bleek het niet simpel om foutloos rond te komen. Alvast een nuttige voorbereiding op onze boomsleepwedstrijd in het najaar dus.

Na het opruimen van de kegels werd de gezellige middag met een drankje op het nieuwe terras afgesloten.
Nu uitkijken naar onze grote menwedstrijd bij de familie Berenschot op 2e Pinksterdag 21 mei!